Dyk ned under overfladen

Der findes mere, end hvad øjet ser.

Det er fællesnævneren i de fem undertemaer, vi har samlet i dette læselyst-boost. Fordi de allerbedste historier gemmer sig steder, der ikke umiddelbart er synlige. I det dybeste hav. Bag en maske. I skellet mellem to verdener.

Der ligger altid mere bag, end man lige tror. Når man f.eks. læser alle de glade updates på Instagram, hvor andre altid har det sjovere end én selv. Og måske kan ens klassekammerater godt kæmpe med svære ting, selvom de smiler på ydersiden.

 

Temaet indeholder forskellige aktiviteter, som kan få eleverne til at udvide deres syn på en historie ved at dykke ned mellem linjerne, anmelde den på en anderledes måde – eller forsøge at forudsige den alene ud fra forsiden.

Boglisterne er selvfølgelig smækfyldt med sjove, uhyggelige og spændende bøger med historier, der suger dig ned under overfladen. Der er både lagt op til klasselæsning og frilæsning blandt fortællingerne – værsgo’ at dykke ned i dybet!

Denne pakke henvender sig primært til elever på mellemtrinnet og i udskolingen.

 

Det finder du i pakken

Bogtrailers – Boglister
Bogplakater – Læsemasker
Tip en 9’er – Guide til foldebøger
Skabelon til isbjergsmodellen

Materialer og aktiviteter

Få adgang til alle bøgerne

Alle bøgerne i pakken kan læses i BookBites. Du kan desuden finde mange andre titler inden for samme tema.

Har din skole endnu ikke adgang til BookBites?

Find ud af, hvordan I kommer i gang.

Vil du have besked om det næste tema?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så sender vi dig mails med inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.