Boost-skoven

Skoven er fuld af historier!

Skoven er et fantastisk sted.

Man kan gå på eventyr, bygge huler, finde svampe og bær, fare vild, lede efter dyr og alt muligt andet.

Rigtig mange gode bøger finder sted netop i skoven. Og derfor er det oplagt at benytte skovens magiske og lokkende natur til at tænde elevernes interesse og læselyst.

I dette tema har vi gjort alt for at skabe et spændende skovunivers, som du og eleverne kan dykke ned i sammen. Der er lagt op til både læring, sjov og gode samtaler om, hvad skoven er for et sted, og hvad den byder på. Og ikke mindst de gode historier, som findes om skoven.

Vi har selvfølgelig også samlet en stor bunke bøger, som på hver sin måde indeholder magiske, spændende, romantiske eller uhyggelige historier fra skoven.
 

Det finder du i pakken
  • Introvideoer
  • Kahoot quiz om skoven
  • Kahoot debat om bøger
  • En bogliste med overblik over pakkens bøger
  • Bogplakater til at hænge op i klasseværelset
  • BogBingo
  • Skabelon til historieskrivning
  • Læs-O-Meter

 

Denne pakke henvender sig primært til elever i 4.-6. klasse.

Lærervejledning

“Helt ude i skoven” er en temapakke med en række materialer, som skal være med til at vække elevernes interesse for skoven og de historier, man finder i skoven – og dermed også skabe læselyst.

Du kan derfor benytte materialerne præcis som du vil; de kan stå alene eller blive brugt i sammenhæng. Hvis du gerne vil bruge alle materialer i pakken, anbefaler vi, at du følger strukturen i vores lærervejledning.

 

Hent lærervejledning
 

Print af materialer

Alle materialer egner sig til at blive printet på A4 – men i visse tilfælde har vi fordelt printet på flere A4-sider, så materialet fremstår klart og tydeligt. Find den uddybende beskrivelse i ovenstående lærervejledning.

Introvideoer

Materialer og aktiviteter

Få adgang til alle bøgerne

Alle bøgerne i pakken kan læses i BookBites. Du kan desuden finde mange andre titler inden for samme tema.

Har din skole endnu ikke adgang til BookBites?
Find ud af, hvordan I kommer i gang.

Vil du have besked om det næste tema?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så sender vi dig mails med inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.