Slip læselysten løs


Forestil dig et skolebibliotek med +15.000 titler i ubegrænset antal. Børnene skal aldrig mere stå i kø til en bog - og der er ingen barrierer for at læse.


Få din pris

Mindre nej, mere læsning

Tilgængelighed er fuldstændig afgørende for børns lyst til at læse. Adgangen til den rigtige bog på det rigtige tidspunkt kan være det springende punkt for, at børn vælger læsning frem for spil, sociale medier eller anden underholdning.

Vi har samlet landets største udvalg af børne- og ungdomsbøger, så jeres elever kan læse deres yndlingsserie, præcis når de vil, blive inspireret til nye bøger og dele gode læseoplevelser med deres klassekammerater.

Når din skole tegner abonnement på FRI-læsning, kommer børnene aldrig til at mangle den rigtige bog. I kan selv vælge, om I vil åbne op for en klasse, en årgang eller hele skolen. Med abonnementet medfølger selvfølgelig alle funktioner og læseværktøjer i BookBites.

FRI-læsning


Giv dine elever ubegrænset adgang til over 15.000 børne- og ungdomsbøger fra forlag som Gyldendal, Lindhardt & Ringhof, Høst & Søn, Alvilda, Carlsen og mange flere.

Alternative Text

De nyeste bøger

Hver nat kommer der flere e-bøger ind i biblioteket, så vi altid har de nyeste titler på hylderne.

Alternative Text

Inspirerende formidling

I biblioteket møder børnene serier og boghylder tilpasset deres alder og interesser. De kan også søge efter specifikke titler.

Alternative Text

Bare en bid mere

Vi synliggør barnets egen progression og motiverer til at læse en bid eller bog mere - mens læselysten er der.

Tilgængelighed styrker læselysten

"Det giver rigtig god mening, at børnene har mulighed for at læse, hvor og hvornår de vil. Det bliver tilgængeligt! Tit og ofte, når de er i gang med en serie, kan de ikke læse resten, fordi de er udlånt på biblioteket. Og så kommer der altså nogle afbræk. Så det styrker helt klart læselysten."

- Tenna Glahn, læringsvejleder og dansklærer på Nærum Skole

Alternative Text

Få din pris


Vi hører gerne fra dig, så vi kan give dig et tilbud på FRI-læsning til en klasse, en årgang - eller hele skolen.

Kontakt Anne for at få en pris, der passer til jeres behov.
 
Tlf.: +45 3074 7140
E-mail: anne@bookbites.com