Alternative Text

FRI-læsning

30.000 bøger med uendelig lånetid


Velkommen til et skolebibliotek uden begrænsning på udlån eller eksemplarer. Børnene skal aldrig mere stå i kø til en bog - og der er ingen barrierer, når læselysten opstår.

Prøv gratis i 30 dage

Spørgsmål og svar

Hvad er FRI-læsning?


FRI-læsning er jeres abonnement på det digitale bibliotek i BookBites. For en fast årlig pris kan din klasse læse ubegrænset i ALLE bøgerne - hvor som helst og når som helst.

Hvad får vi med FRI-læsning?

Kort sagt: det hele! :-) Når du køber abonnement til en klasse, kan de læse frit i alle +30.000 bøger, følge deres læsestatistik og bruge samtlige hjælpeværktøjer. De kan også inspirere hinanden til nye bøger.

Hvilke bøger har I?

Vi har et stort og varieret udvalg af både ældre og helt nye bøger til børn og unge - fra små og store forlag. Vores aftaler med forlagene sikrer, at der hver dag kommer nye og aktuelle titler på hylderne.

Skal vi købe til hele skolen?

Det behøver I ikke. Vores abonnement er fleksibelt, så I kan købe til netop de klasser, der vil få mest gavn af tilgængeligheden til de mange bøger. Det kan jo være, at 'bogdropperne' i 4. klasse skal have et ekstra boost?

Kan jeg følge med i læsningen?

Godt du spørger - det kan du! I dit Klasseoverblik kan du følge klassens samlede statistik og dykke ned i hver enkelt elev. Følg med i, hvilke bøger de læser, og om deres læsehastighed udvikler sig.

Hvilke funktioner følger med?

Med adgang til biblioteket, får børnene alle funktioner i BookBites med; herunder oplæsning, tekstindstillinger, bogoverblik og belønninger. Læs mere om alle funktioner her.

Kan vi prøve det gratis?

Jep. Vi kan tilbyde en 30 dages prøveperiode på FRI-læsning til din klasse, hvor I kan læse ubegrænset. I løbet af de 30 dage får du en grundig intro til biblioteket og funktionerne.

Vil du ha' syn for sagen?

Lås biblioteket op i 30 dage og slip klassen løs! Vi klæder dig på med guides og materialer, så I får en god opstart.


Prøv gratis i 30 dage
Alternative Text

Børn skal bades i bøger!

Vores mission er at gøre litteratur bredt tilgængeligt for alle børn og unge i Danmark. Adgang til den rigtige bog på det rette tidspunkt kan være afgørende for, at man vælger bogen frem for spillet - og bliver ved med det.


Styrk klassens læselyst gennem let adgang til de rigtige bøger

Synliggør børnenes læsning og fremskridt

Hjælpeværktøjer lige ved fingerspidsen under læsning

Fasthold motivationen med delmål og belønninger

Alternative Text

Tilgængelighed styrker læselysten


"Det giver rigtig god mening, at børnene har mulighed for at læse, hvor og hvornår de vil. Det bliver tilgængeligt! Tit og ofte, når de er i gang med en serie, kan de ikke læse resten, fordi de er udlånt på biblioteket. Og så kommer der altså nogle afbræk. Så det styrker helt klart læselysten."

- Tenna Glahn, læringsvejleder og dansklærer på Nærum Skole

Få din pris på FRI-læsning


Jeg hører gerne fra dig, så jeg kan give dig et tilbud
på FRI-læsning til en klasse, en årgang - eller hele skolen.

Kontakt mig for at få en pris, der passer til jeres behov.

Imone Dahl
Tlf.: +45 7022 0504 
E-mail: imone@bookbites.com

Alternative Text