Altid nok bøger.
Til alle.


BookBites indeholder Danmarks største samling af børne- og ungdomsbøger fra store og små forlag.

Tilgængelighed til den rigtige bog på det rigtige tidspunkt er altafgørende for børns lyst til at læse. E-bøger findes i ubegrænset antal, og eleverne skal aldrig stå i kø.


Log ind i bogkataloget
Alternative Text

Fleksibel adgang til +15.000 titler

Køb den bog du mangler - eller slip elevernes løs! I kan bruge biblioteket på følgende måder:

Digital Fællessamling

Køb den bog, du står og mangler til din undervisning eller som supplement til skolebiblioteket. Du skal ikke bekymre dig om planlægning eller håndtering af bøgerne. Når du har købt en titel, får alle på skolen straks adgang til den resten af skoleåret.

Læs mere

FRI-læsning

Forestil dig et skolebibliotek med over 15.000 børne- og ungdomstitler. I ubegrænset antal. Du kan slippe en klasse, årgang eller hele skolen fri i biblioteket, hvor de altid kan finde bøger, der interesserer dem - og læse uanset tid og sted.

Læs mere

Alternative Text
Nemmere undervisning og fornyet læselyst

På Brorsonskolen anvender dansklærerne digitale klassesæt i undervisningen - og eleverne kan ubegrænset læse deres yndlingsbøger i fritiden.

Hør dansklærerne Vibeke og Marianne fortælle om, hvordan de bruger BookBites - og hvorfor det er blevet nemmere at fastholde eleverne i læsningen.

Tusindvis af bøger på tværs af forlag


BookBites har som de første gjort det muligt for børn at læse deres yndlingslitteratur i et digitalt skolebibliotek på tværs af forlag. Vi samarbejder med store såvel som mindre forlag.

Det betyder, at både elever i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen kan slippes løs i det digitale læseunivers. Aftalerne med forlagene sikrer, at nye bøger bliver tilgængelige i BookBites med det samme.

Mangler vi en bog? Send os dit ønske!

Alternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative Text
Alternative Text

Vil du vide mere?

Hør om andre lærere og elevers erfaringer med at læse e-bøger i BookBites.

Det vil jeg gerne!